POTPISAN UGOVOR O POSLOVNO – TEHNIČKOJ SARADNJI SA PRESTIŽOM

Na Mičetovom stadionu juče je odigran prijateljski dvomeč sa Prestižom iz Vranja, a akteri su bili pioniri i petlići. Naše nade su slavile u oba susreta. Pioniri su trijumfovali sa 4:0, a strelci su bili: Karadžić, Sebić, Stevanović i Rakizić. Petlići su pobedili sa 2:1 golovima Mitića i Savića.

Posle utakmica ozvaničena je saradnja sa Vranjancima. Ugovor o poslovno – tehničkoj saradnji potpisali su Mladen Dodić, naš sportski direktor i Joca Ristić, koordinator škole fudbala Prestiž, koja postoji od 2017. godine i već se profilisala kao jedna od najboljih na jugu Srbije. Shodno dogovorenoj saradnji najbolji igrači iz ove škole poneće Napretkov dres.

-Osim što se dokazao u radu sa najmlađim fudbalerima, pa vrlo brzo mnogi od njih se nađu na meti najboljih srpskih klubova, Joca Ristić je i veliki čovek i humanitarac, nosilac nagrade „Heroj godine 2022“, koju je zaslužio za učešće u brojnim akcijama za pomoć najugroženijim, a u tim akcijama redovno učestvuju i njegovi fudbaleri. Na taj način od njih pravi i dobre ljude i zaista je zadovoljstvo imati takvog saradnika – istakao je Mladen Dodić, sportski direktor.

Zadovoljan po potpisivanju ugovora bio je i Joca Ristić:

-Ovom saradnjom omogućićemo našoj deci da još više napreduju, sa više motiva nastave da treniraju i spremaju se za nove izazove u karijeri koja ih čeka. Hvala Napretku, direktoru Dodiću i trenerima Napretka na ukazanom poverenju.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P