DA SE PREDSTAVIMO U NAJBOLJEM SVETLU

U nedelju nam u goste stiže Crvena zvezda. Kao i uvek, utakmica je od strane nadležnih proglašena za visokorizičnu, ali Napredak je tradicionalno dobar organizator, pa su i sada preduzete sve mere da ne bude nikakvih problema. Karte su danas puštene u prodaju, glavna blagajna radi sutra od 10 do 17 časova, u nedelju takođe od 10. Cene su uobičajene, ne menjaju se godinama unazad: karta za severnu tribinu je 200 dinara, južnu – 400, istočnu – 500, tribinu zapad 1 – 600 i tribinu zapad 2 – 700 dinara. Svaka ulaznica je i svojevrsna polisa osiguranja, navijači su osigurani kod Kompanije Dunav osiguranje, a pošto je u pitanju utakmica visokog rizika i deca moraju da poseduju kartu.

A, šta očekivati od naših igrača na terenu?!

-Velika je čast kada vam u goste dolazi aktuelni šampion i svakako najbolji klub u državi i imamo obavezu da se pokažemo u najboljem izdanju. Nadam se da će biti veći broj navijača nego na prethodnim utakmicama. Igrači jako dobro rade i upijaju mnoge stvari koje će nam biti bitne, ne samo za ovu, već i naredne utakmice. I ja im verujem. Bez obzira što je naš nedeljni rival imao neke kikseve u Evropi, ipak je to Crvena zvezda i vrlo brzo će se oporaviti i očekujem dobru utakmicu  – istakao je na današnjoj konferenciji za novinare šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

Na pitanje – odakle preti najveća opasnost po Napretkov gol, naš trener je odgovorio:

-Crvena zvezda ima toliko dobar individualni kvalitet da je potpuno nebitno ko će na teren, mogu da sastave dva odlična tima i igraju na tri fronta bez problema. Sigurno je da ćemo najveću pažnju obratiti na njihov napadački red, jer su izuzetno jaki. Moramo da pronađemo recept da neutrališemo njihov kvalitet, a da u prvi plan istaknemo naše dobre strane.

Dueli sa šampionom su najveća moguća motivacija za svakog igrača, pa ne treba sumnjati da će naši momci ostaviti srce na terenu…

-Naravno, Crvena zvezda je favorit, ali ako mi budemo bili pravi i svako pojedinačno bude dao 100 odsto svojih mogućnosti, siguran sam da možemo da očekujemo pozitivan rezultat – poručio je vezista Filip Jović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P