ODLUČIO GOL OLAJINKE

Viteški su se naši fudbaleri suprotstavili aktuelnom šampionu Crvenoj zvezdi, bili ravnopravan rival u većem delu utakmice, a presudio je gol Olajinke već u sedmom minutu. Prethodno, tri minuta ranije, mi smo bili u prilici da stignemo do vođstva, ali nisu ni Ljubomirac, ni Zličić uspeli da pošalju loptu u Glazerovu mrežu nakon odličnog centaršuta Đorđa Jovanovića sa desnog boka.

Imali smo u finišu prvog poluvremena dve dobre šanse da stignemo do izjednačenja, ali sreća je bila saveznik gostiju. Prvo su Zvezdini defanzivci uspeli da izblokiraju Stanojlovića i Zličića, da bi Đorđe Jovanović šutirao pored gola. Potom, nije Zličić dobro podesio „nišanske sprave“ i statistički – ni jedna lopta nije išla u okvir Zvezdinog gola. Na suprotnoj strani, u dva navrata je pretio Bukari, ali ni on nije bio precizan.

U međuvremenu, sa nekoliko čudnih odluka prilikom (ne)dosuđivanja prekršaja, sudija Šegrt je izazvao veliki revolt među našim navijačima, a u drugom poluvremenu, iz istih razloga, uslovio proteste naše klupe…

Zvezda je u nastavku pretila preko Hvanga u dva navrata, imao je i Bukari odličnu šansu u  73. minutu, ali istakao se golman Bajić. Pojačali su „gas“ naši momci u finišu, posle dobre akcije Stoiljković je oklevao sa udarcem iako je bio u izglednoj situaciji, a Zličić je u poslednjim trenucima još jednom prebacio gol i ostalo je: Napredak – Crvena zvezda 0:1.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P