PODVIG U SENTI ZA TREĆE MESTO

Reče Nemanja Krstić na konferenciji za novinare, pred put u Sentu, da se mora i može bez onih, kojih nema. Zbog brojnih povreda, da im je neko pre utakmice ponudio bod, Čarapani bi oberučke prihvatili, ali pošto se sve mora zaraditi na terenu, zapeli su udarnički i stigli do sva tri i prve jesenje pobede u gostima. Na terenu, na kojem su upisali poslednju prolećnu kao gosti!
Konačno je proradio Bačanin i posle odlične asistencije Sprema, efektno, manirom rasnog strelca, u 35. minutu doveo Napredak u vođstvo i upisao prvi gol u ovom šampionatu.
Pobedu je obezbedio Đorđe Jovanović u 77. minutu: sjajno ga je izbacio Đuričković, a mlađani napadač umakao čuvaru i nadmudrio i golmana Filipovića za nedostižnih 0:2!!!
Domaći su u finišu uspeli da prepolove Napretkovu prednost preko Tomanovića. Imao je u sudijskoj nadokandi Antonić priliku da obezbedi bod, ali pogodio je stativu…
Ruku na srce, TSC je diktirao tempo, stvorio nekoliko izuzetnih prilika, ali u više navrata su se požrtvovani Čarapani spretno i srećno (a sreća prati hrabre) odbranili, a fenomenalan na golu je bio Vasiljević.
Statistika kaže da su svi parametri bili na strani domaćina, sem onog najvažnijeg, iz rubrike golovi. Postigli su Čarapani još jednom ove jeseni dva u gostima, ovom prilikom, to je bilo dovoljno za pobedu i prodor na tabeli na treće mesto!

P