DESETKOVANI U SENTI

Pobeda nad Radnikom je plaćena skupo. Već u 13. minutu povredio se Srđan Kočić, kome je izletelo rame, Marko Tomić u finišu prvog poluvremena, a kapiten Saša Marjanović je izdržao do kraja, a potom se ispostavilo da obojica imaju rupture mišića. Dan posle utakmice su iz pogona ispali Dejan Kerkez i Petar Kunić. Uz povrede, pojavio se stomačni virus, na infuziji su završili Milan Spremo i Mlađan Stevanović…
-Idemo u goste ekipi koja uz Partizan i Crvenu zvezdu u ovoj sezoni igra najkonstantnije i to samo po svedoči koliko nas teška utakmica čeka. Uvek sam govorio da idemo na pobedu, u ovoj situaciji, bio bih neozbiljan da tako nešto kažem, ali mogu da obećam da ćemo dati sve od sebe da ne izgubimo. Nadam se samo da do sutra nećemo ostati bez još nekog igrača – istakao je na konferenciji za novinare šef struke Milan Đuričić.
Nemanja Krstić, vezista Čarapana, najavljuje da i pored silnih kadrovskih problema – predaja nije opcija:
-Biće teško bez ključnih igrača, ali koga nema, bez njega se mora i može. Petar Đuričković sigurno može da zameni Sašu Marjanovića. Momci koji su imali do sada manju minutažu sigurno žele da se dokažu i idemo u Sentu da se nadigravamo. U ovakvoj situaciji i bod bi bio dovoljan. Ne pretimo, naravno. Imamo lep niz kod kuće, nismo do sada uspeli da osvojimo nijedan bod na gostovanju, ali smo znali da damo dva gola, pa zašto ne bi i u Senti, mada očekujem “tvrdu” utakmicu. Ekipa TSC – a je dugo na okupu, imaju dobrog trenera. Biće teško, ali borićemo se.
Utakmica u Senti igra se već sutra, sa početkom u 16:30.

P