POBEDA IMPERATIV! ILI, KAD AKO NE SAD!

Cela sezona staje u dve utakmice, u subotu protiv Mladosti, na domaćem terenu i sledeće srede u Novom Pazaru. Protiv Mladosti, pobeda je imperativ! Popravnog, nema!

-Protiv Voždovca je prekinuta serija posle šest uzastopnih pobeda, nažalost, ali ništa se nije promenilo. Znamo šta je naš cilj, atmosfera u ekipi je, kao i uvek odlična. Jedan poraz nas neće poremetiti, kao što nije ni onaj od Rada, kada su nas mnogi maltene otpisali. Zna se kakva su očekivanja, u poslednje dve utakmice moramo da osvojimo bar četiri boda, da bi bili sigurni da ćemo opstati u Super ligi – istakao je Srđan Stojčevski, prvi asistent šefa struke Milana Đuričića.

Saša Marjanović se oporavio od povrede i počeo da trenira sa ekipom, kao i Miloš Milovanović, koji je preležao koronu.

-Treniraju, ali još uvek je neizvesno hoće li moći da zaigraju. Nenad Ivanić je van takmičarskog pogona zbog povrede, a na bol u listu se požalio Marko Tomić, ali se nadam da će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Protiv Mladosti u ekipi neće biti Milana Sprema, zbog parnih kartona – naglasio je Stojčevski.

O ekipi Mladosti pričao je Jovan Dabić, drugi Đuričićev saradnik:

-Mladost je stabilan superligaš, takmičarska ekipa, sa dosta dobrih pojedinaca. Igraju agresivno i u fazi odbrane, ali i napada. Vrlo su direktni i, sigurno, neće biti lako, ali motiva nam neće nedostajati. Naprotiv, ulog je opstanak, motivacija maksimalna i očekujem najbolje.

Predstoji, dakle još 180 minuta strepnje i nade, ali sami rešavamo svoju sudbinu…

P