POBEDA IMPERATIV

Čeka se povratak na pobednički kolosek, u goste nam stiže Proleter, koji se nalazi na 13. mestu i ima 27 bodova, pet manje od nas…

-U prve četiri prolećne utakmice nismo uspeli da zabeležimo pobedu. Imali smo i pehove sa crvenim kartonima i povredama protiv Radnika i TSC – a, a sigurno bi trijumfovali da smo do kraja na terenu bili kompletni. Bez obzira na visok poraz na Banovom brdu od 3:0, gde je pad koncentracije doprineo da primimo dva gola za dva minuta, što je praktično rešilo utakmicu, čekamo Proleter u dobrom raspoloženju i spremni smo da osvojimo tri boda. Tomić je i dalje povređen, ali vraćaju se Stevanović i Stefan Jovanović. Proleter je takođe u krizi rezultata, ali u pitanju je kvalitetna ekipa. Imaju dobre individualce poput Kaluđerovića, našeg bivšeg igrača Baneta Jovanovića, bivšeg igrača Partizana Ninkovića, tamo je i naš Kruševljanin Tomović. Dakle, jedan respektabilan sastav, ali nemamo izbora. Moramo da uđemo u utakmicu kako smo se dogovorili i pripremali poslednjih nekoliko dana i uz pomoć vernih navijača da damo sve od sebe da otvorimo uspešnu seriju – ističe šef struke Ivan Stefanović.

Pobedu najavljuje i pouzdani levi bek Milan Spremo:

-Dolazi nam dobra ekipa, sa nekoliko odličnih individualaca. Napravili su dobar spoj mladosti i iskustva i sigurno su protivnik za respekt. Sa druge strane, bez obzira na prethodne rezultate, atmosfera u našoj svlačionici je pozitivna, dobro radimo i uveren sam da ćemo u ponedeljak konačno obradovati navijače.

U iščekivanju prve prolećne pobede, a uoči Dana žena, odlučili smo da častimo sve pripadnice lepšeg pola, koje žele uživo da isprate duel sa Proleterom. Pozivamo dame na stadion, svaka od njih dobiće po dve karte za istočnu tribinu, pa sa sobom mogu da povedu i svog partnera. Da nas bude više na tribinama i da zajedno navijamo i nadamo se, radujemo posle utakmice.

 

P