NIKAKO DA KRENE

Ni u petoj prolećnoj utakmici nismo uspeli da osvojimo tri boda. Ovom prilikom, trijumf nam je uskratio VAR, odnosno sudije iz „mračne sobe“ u Staroj Pazovi, koje su posle autogola u drugom minutu nadoknade vremena utvrdile da je u začetku akcije, a usledilo je još nekoliko dodavanja, postojao milimetarski ofsajd!

Očigledna je od početka bila želja pulena trenera Ivana Stefanovića, diktirali su tempo, odnos u posedu lopte je bio 61:39, ali nikako nisu uspevali da probiju čvrst bedem pred golom Proletera. A, onda je usledio pad koncentracije u 42. minutu, dobio je Tomović loptu na poklon i – smestio je u mrežu nemoćnog Vasiljevića.

U nastavku, još žešća ofanziva, što je ostavljalo puno brisanog prostora na kontraudar, pa su Novosađani u 56. minutu mogli da dupliraju prednost, ali Vasiljević je uspeo da osujeti Mladenovića. Stigli smo do izjednačenja u 79. minutu, pošto je posle kornera golman gostiju nokautirao Mršića, koji je potom morao van igre. Gledao se snimak u VAR sobi i dosuđen je penal, koji je Melunović sigurno realizovao.

U samom finišu, posle centaršuta Mladenovića, defanzivac Proletera Marjanović je sproveo loptu u sopstvenu mrežu. I dok su se igrači i navijači radovali, a gosti krenuli na centar, oglasili su se iz „mračne sobe“ iz Stare Pazove i gol nije priznat.

 

P