PIONIRI OSVOJILI DRUGO MESTO NA MEĐUNARODNOM ISF KUPU

Na izuzetno jakom međunarodnom turniru ISF KUP, koji je održan na Zlatiboru, naši pioniri su osvojili drugo mesto, srebrne medalje i veliki pehar! U grupi su pobedili sve tri utakmice: rumunski Kluž (1:0) podgoričku Budućnost (1:0) i bosanski New Stars (2:0) i sa maksimalnih devet bodova plasirali se u četvrtfinale, a dalje su prošli i Podgoričani. U četvrtfinalu, momci trenera Josipa Projića su savladali Široki Brijeg iz BiH (1:0), a u polufinalu su bili bolji od beogradske Crvene zvezde (2:0)! U finalu su se ponovo sreli sa višestrukim prvakom Crne Gore, ekipom Budućnosti, i izgubili (0:3), ali i srebro – sija kao zlato!

-Odigrali smo šest utakmica za dva dana, a veliki broj naših, ali i dečaka iz kadetske ekipe, imali su problema sa stomačnim virusom. Ipak, na pravi način smo reprezentovali Napredak, dobili čestitke sa svih strana, ne samo za prikazane partije, već i za primerno ponašanje cele ekipe – sa ponosom ističe trener Josip Projić.

Kadeti su osvojili peto mesto. U grupi su odigrali nerešeno sa Mladošću iz Glamočana (BiH) – 0:0, pobedili Slogu iz Bajine Bašte (5:0). U četvrftinalu, posle regularnog dela u duelu sa crnogorskim Komom bilo je 1:1, a posle penala dalje su prošli Crnogorci (3:4). Posle pobede nad ŠF Bubamara (1:0), u utakmici za peto mesto naši momci su savladali Mladost iz Laktaša – 3:0.

 

 

 

 

 

 

 

 

P