Pauza dobro iskorišćena

Ekipa Napretka je reprezenatativnu pauzu dobro iskoristila, remizirala je sa Lučanskom Mladošću u prijateljskoj utakmici ,povređeni igrači su se oporavili, i spremna je za nastavak takmičenja:
„Milošev,Mrkić,Kočić i Milovanović su se vratili u ekipu nakon povreda koje su imali.Napredak će u nedelju protiv ekipe Zlatibora nastupiti u punom sastavu. Dovođenjem Luke Milunovića, igrača koji ima rejting, ova pauza nam je dobro došla.
Veliki broj igrača je prvih šest kola iskoristilo kao adaptaciju na ovo takmičenje, jer veliki broj njih nije ni igralo Super ligu, tako da im je svaka utakmica dobrodošla. Napredak zaostaje sa par bodova za sredinom tabele, ali ima još mnogo da se igra.
Zlatibor je ekipa koja je najbolje pokazala da će biti promena i da su promene moguće, jer su nakon četiri kola bez bodova osvojili bodove protiv Voždovca i Mladosti.
Očekujem da će se Napredak, vraćanjem igrača, podići na tabeli,“ rekao je šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović.
Utakmica sedmog kola Linglong super lige, Napredak-Zlatibor, igra se u nedelju 13.septembra sa početkom u 18:00 časova na stadionu Mladost u Kruševcu, uz direktan prenos na TV Arena.
Asistent trenera Trivo Ilić smara da je raznolikost dolazaka i odlazaka igrača naš nedostatak u odnosu na ekipu Zlatibora:
“ Optimizam gradim pre svega na našim dobrim igrama protiv Partizana i Vojvodine, da dobro igramo kući, i očekujem da ćemo dobro odigrati nedeljnu utakmicu“.

P