PARTIZANU SE NE PRETI

Sutra, od 16 časova i 45 minuta, gostujemo na crno – beloj strani Topčiderskog brda u zaostaloj utakmci petog kola Mozzart Bet Super lige. Jasno je da je Partizan favorit, ali je sportski nadati se…

-Od dolaska Gordana Petrića i njegovih pomoćnika Partizan se podigao i danas igra ozbiljan fudbal, atraktivan i brz. Mogli smo u to da se uverimo, kako u utakmicama na domaćoj sceni, tako i u onim međunarodnim. Imaju crno – beli veliki fond kvalitetnih igrača, pa je nezahvalno spremati se za jednog, dvojicu, ili trojicu, jer mogu da ugroze protivnika na više različitih načina. Davati neke optimističke prognoze pred ovakvu utakmicu, lako može čoveku da se obije o glavu. Svesni smo da nas u ovom gustom rasporedu čeka pakleno težak zadatak, ali potrudićemo se da im, što je moguće bolje, ispariramo defanzivno, ali i da kreiramo ozbiljne napade, kako bi došli u situaciju da im ugrozimo gol. Koliko ćemo uspeti, videće se na terenu – ističe šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

Napadač Bojan Matić je ne tako davno nosio Partizanov dres i ponajbolje zna šta Čarapane čeka u Himskoj:

-Partizan danas igra najlepši fudbal u Srbiji, a na domaćem terenu imaju i značajnu podršku navijača, koji su pravi „12. igrač“. Partizanu se nikad ne preti, ali sigurno je da ćemo dati sve od sebe, pružiti maksimum, sa željom da budemo dostojan rival – poručio je na današnjoj konferenciji za medije Bojan Matić.

Izvesno je da u timu neće biti Stefana Jovanovića i Nemanje Đekovića, pod upitnikom je i Petar Mićin, koga nije bilo u timu ni protiv Radnika.

 

 

 

P