OPTIMIZAM PRED DUEL U NOVOM SADU

Sutra od 14 časova, na stadionu Karađorđe, očekuje nas duel sa Mladošću GAT, ekipom koja je šokirala Partizan u Humskoj i pobedila sa 4:0, ali potom ostala bez bodova protiv TSC – a i Novog Pazara. Sa druge strane, mi smo prekinuli lošu seriju pobedom nad niškim Radničkim – 2:0 i na pitanje: čemu možemo da se nadamo u Novom Sadu, Dragan Perišić, šef stručnog štaba, odgovara:

-Prvenstveno očekujem da budemo još kvalitetniji, nego protiv Nišlija. Iskoristili smo prethodne dane da izanaliziramo neke stvari koje nisu bile na željenom nivou i od mojih igrača očekujem da popravimo neke faze igre i da izađemo sa jakim stavom, pokažemo želju za pobedom i da verujemo u nju. Sa druge strane znamo da je protivnik na polusezoni promenio veliki broj igrača i imaju vrlo veliki individualni kvalitet u fazi napada. Zato ćemo morati da vodimo računa i šta se dešava u fazi naše odbrane, jer njihovim napadačima ne smemo da dozvolimo slobodan prostor, videlo se kako umeju da ga iskoriste kada su igrali protiv Partizana. Ono što mi je najvažnije i što ću uvek potencirati je igra moje ekipe i njihov odnos, jer samo to može da nam garantuje da idemo u dobrom pravcu.

Marko Putinčanin je protiv niškog Radničkog dobio dva žuta, odnosno crveni karton i moraće da preskoči gostovanje u Novom Sadu. Ostali su spremni.

-Imamo kvalitetan fond igrača i verujem u svakog igrača koji će izaći na teren, a posebno me raduje učinak igrača koji su ušli sa klupe protiv Radničkog, jer i to je jako bitno. Neko će početi danas, neko sledeći put i apsolutno verujem i u igrača, koji će igrati umesto Putinčanina – naglasio je trener Perišić.

Mladost GAT je jesenas pod Bagdalom bila svojevrsna prekretnica, uvod u dobru seriju…

-Siguran sam i ubeđen da će tako biti i sada. Posle pobede nad Radničkim evidentno je da se samopouzdanje podiglo, vidljiv je konačno osmeh na našim licima. Idemo u Novi Sad da pružimo maksimum i obradujemo navijače – optimistički je poručio, na današnjoj konferenciji za medije, napadač Bojan Matić.

 

 

 

 

 

 

P