ODRŽANA SKUPŠTINA KLUBA

Na današnjoj sednici Skupštine usvojen je finansijski izveštaj za 2021. godinu, koji je podnela finansijski direktor Tatjana Malinić. U detaljnom i sveobuhvatnom izveštaju finansijska direktora je prezentovala pregled ulaganja u infrastrukturu i naglasila da je u narednom periodu u planu, između ostalog, izgradnja poslovnog prostora ispod tribina stadiona. Malinićka je posebnu zahvalnost izrazila sponzoru Korporaciji Trayal AD, bez čije pomoći ne bi moglo da se obezbedi normalno fudnkcionisanje kluba u protekloj godini.

Izveštaj o radu kluba u 2021. članovima Skupštine je predočio direktor Vladimir Arsić, podsetivši na bilans prelaznih rokova, promene trenera i rezultate. Potom je predstavio novog šefa stručnog štaba Zorana Milinkovića, izražavajući nadu da će u preostala dva kola preliminarnog dela prvenstva biti obezbeđen plej – of.

Svi izveštaji su jednoglasno usvojeni, a potom su članovi Skupštine prisustvovali svečanoj akademiji Trayal korporacije AD, u Domu kulture, u okviru obeležavanja 133 godine postojanja ovog privrednog giganta.

 

 

P