AMBICIJE – PROLAZ U ČETVRTFINALE KUPA

U osmini finala Kupa Srbije sutra gostujemo kod prvoligaša Vršca. Bez obzira na zgusnut raspored, a već u ponedeljak nas čeka prvenstveni susret sa Vojvodinom u Novom Sadu i iscrpljujuću borbu sa Crvenom zvezdom u prethodnoj rundi šampionata, želimo prolaz u četvrtfinale našeg najmasovnijeg takmičenja.

-Očekujemo tešku utakmicu. Vršac je vrlo dobro organizovana ekipa sa izbalansiranim rosterom i to pokazuje iz utakmice u utakmicu sa čestim rotacijama. Pružaju dobre partije u prvenstvu Prve lige, a u prošlom kolu Kupa su eliminsali superligaša Mladost iz Lučana. Sa druge strane, naše ambicije su jasne, želimo da prođemo što dalje u Kupu. Prethodna utakmica sa Crvenom zvezdom je ostavila traga i potrošila igrače i fizički i psihički, pa će sigurno biti određenih promena, ali siguran sam da će svi dati maksimum da ostvarimo cilj – istakao je na današnjoj konferenciji za medije Branko Savić, prvi asistent šefa stručnog štaba.

U ime saigrača, bespoštednu borbu u Vršcu najavio je napadač Milan Bojović:

-Sigurno je da će naš domaćin biti silno motivisan, kao što je uvek slučaj kada se sastaju prvoligaši i superligaši. I to nas poziva na oprez, a imamo i iskustva iz prethodnog kola u Kupu u Užicu, gde smo prošli na penale. Zato moramo da shvatimo ozbiljno sutrašnji meč i uložimo maksimalan napor, jer naše ambicije u Kupu su jasne, da prođemo dalje i da se Kup i na proleće igra u Kruševcu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P