OBELEŽENA KLUPSKA SLAVA

U najužem krugu, zbog epidemiološke situacije, shodno preporukama Kriznog štaba, danas smo obeležili klupsku slavu Svetog Alimpija Stolpnika.

Slavsko žito je osveštao sveštenik Aleksandar Erić i prigodnim rečima se obratio prisutnima, podsećajući da je u izuzetno teškoj godini i svetski sport ostao bez svog poglavara Dijega Maradone. Poželeo je potom Napretku bolje rezultate na svim poljima u narednom periodu.

O planovima za budućnost govorio je predsednik Upravnog odbora Miloš Nenezić. Naglašavajući da je cilj da stanemo uz rame najboljima, poručio je zaposlenima u Radnoj zajednici da očekuje maksimalnu predanost obavezama, a od takmičarskog pogona da što pre izađemo iz zone ispadanja i da u narednom prvenstvu, u susret jubilarnoj 75. godišnjici kluba, ispunimo očekivanja navijača.

Uz pomoć našeg zaštitnika Svetog Alimpija Stolpnika, učinićemo sve – da uspemo!

Kondak, glas 8. – Kao uzrok vrlina i pohvala isposnika, Crkva te danas i u pesmama slavi, Sveti Alimpije. Tvojim molitvama podaj onima koji sa ljubavlju poštuju tvoju dobrotu i podvige, oporoštaj od velikih grehova, kao istoimeni.

 

 

P