NAPREDAK I MOZZART – POBEDNIČKI TANDEM

Najnovije pojačanje u Napretkovom sponzorskom timu je Kompanija Mozzart. Saradnja je dogovorena na tri godine, uz obostrano uverenje da će Napredak i Mozzart činiti pobednički tandem. Ispred Kompanije Mozzart ugovor je potpisao generalni direktor Slobodan Prodanović, a ispred Napretka generalni sekretar Valentina Vasić.

-U Kruševcu je pre nekoliko dana otvoren peti košarkaški teren u našoj akciji “Sto terena za jednu igru”, a danas, kao društveno odgovorna firma nastavljamo sa podrškom fudbalskim klubovima. Kruševac je pravi fudbalski grad i ne sumnjam da smo dobro izabrali. U startu nemamo dilemu da će saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Želim vam puno uspeha i da bonuse, predviđene ugovorom i zaslužite – istakao je Slobodan Prodanović, generalni direktor Kompanije Mozzart.

U ime Napretka, jedina dama generalni sekretar u najvišem rangu srpskog fudbala, Valentina Vasić poželala je novim saradnicima dobrodošlicu u naš tim:

-Pažljivo smo vagali i prepoznali Kompaniju Mozzart kao jednu od društveno najodgovornijih, koja je već mnogo uradila za grad Kruševac i danas Mozzart postaje jedno veliko pojačanje FK Napredak. Rukovodili smo se devizom da najbolji prate najbolje i uvereni smo da će ova saradnja to i potvrditi.

P