KRSTIĆ: NAVIJAČI, POMOZITE!

Sutra od 16 časova dočekujemo trećeplasirani TSC, koji slovi za favorita, ali nebrojeno puta su naši momci pokazali da mogu da se nose sa favoritima. Nadaju se ovom prilikom, uz podršku sa tribina, da mogu da naprave još jedan veliki korak ka plasmanu u plej – of…

-Ekipa TSC je sigurno među tri najbolje ekipe u našoj ligi. Poseduje izuzetan kvalitet, veliki roster igrača i ima izgrađen mehanizam igre. Sjajno je vođena sa stručnim štabom koji je već dugo na okupu. Ima TSC moć i sposobnost da menja sistem iz utakmice u utakmice, a formaciju često menja i tokom utakmice. Da li igraju sa tri, ili četiri igrača u zadnjoj liniji, imaju veliku raznovrsnost, pogotovo u početku izgradnje akcije iz zadnje linije i samoj progresiji napada, tako da nas očekuje jako težak zadatak – istakao je na konferenciji za medije prvi asistent šefa stručnog štaba Branko Savić.

Protivnik je, očigledno dobro skeniran, ali imamo i mi svoje adute…

-Naš tim napreduje iz utakmice u utakmicu, odlično radi, atmosfera je dobra i to nam daje nadu i uverenje da možemo i sutra da pružimo dobru partiju i ostvarimo dobar rezultat. I jači smo u odnosu na prethodnu utakmicu, s obzirom da je Mršić sanirao povredu zbog koje na napustio teren na Banovom brdu, a vraćaju nam se posle suspenzije zbog kartona Zličić i Marinković, tako da nam to daje jednu širinu u rotaciji. Hteo bih da se zahvalim publici koja je bila na tribinama protiv Novog Pazara i napravila sjajnu atmosferu i ovom prilikom ih pozivam da i sutra dođu u još većem broju, da bodre momke i da svi zajedno dođemo do još bolje igre i dobrog rezultata – poziva navijače trener Savić.

Da navijači i sutra budu dragocena podrška priželjkuje i pouzdani vezista Filip Krstić, koji je postao nezamenjiva karika u veznom redu naše ekipe:

-Bili su navijači protiv Novog Pazara pravi 12. igrač i lepo je bilo igrati. Nadam se da će nas podržati i protiv TSC – a. Uz njih i Božiju pomoć verujem da očekivani rezultat neće izostati. A, težak je zadatak pred nama, jer TSC je izuzetno jak protivnik sa kvalitetnim pojedincima u svakoj liniji tima, počevši od našeg Miloša Vulića, Jovanovića, Stojića. Radimo dobro, sigurno je da ćemo i ovom prilikom dati sve od sebe i truditi se da ispunimo sve zadatke koje nam stručni štab postavi.

 

P