RAVNOPRAVNO SA VICEŠAMPIONOM

Po trenutnom rejtingu TSC, aktuelni vicešampion i godinama unazad srpski predstavnik na međunarodnoj sceni, bio je apsolutni favorit pod Bagdalom, ali ne pobeđuje uvek bolji i u tome je čar najlepše sporedne stvari na svetu! Odoleli su naši momci pulenima trenera Lazetića, bili i bolji u prvom poluvremenu, stvorili nekoliko izglednih šansi, ali nisu uspeli da savladaju golmana Ilića. U tom periodu igre gosti su praktično zapretili samo na početku, kada se Jovan Marinković okliznuo, a Pantović prihvatio loptu i krenuo u susret Saviću, ali je Marinković uspeo da ga stigne i izblokira.

Promenio je TSC u nastavku formaciju, preuzeo inicijativu, ali umešno se branio naš tim i odoleo svim atacima. Na kraju, uz malo sreće mogao i do celog bodovnog plena. Posle faula nad Krstićem slobodan udarac izveo je Marjanović, poslao loptu na drugu stativu, gde je najviši u skoku bio mladi Nikola Marinković. Usledio je trzaj glavom, ali lopta je pogodila prečku!

Na kraju – remi bez golova i, kada se sve sabere i oduzme, veliki bod za naš tim, a po priznanju šefa struke gostiju Žarka Lazetića, jednako veliki i pozitivan i za njegov tim.

 

P