KOČIĆU SLOMLJENA VILICA

Igralo se obostrano oprezno, sa puno prekršaja i prekida, bez pravih šansi. Ušli smo u utakmicu, posle svih problema sa povredama i kartonima, dodatno hendikepirani, jer kapiten Marjanović se razboleo na dan utakmice, ali je, ipak smogao snage da izađe na teren u poslednjih pola sata. Povrh svega, već posle 35 minuta igre Zukić je laktom nokautirao Kočića, koji je posle ukazane prve pomoći, kolima hitne pomoći prebačen u bolnicu, gde je ustanovljeno da mu je slomljena donja vilica.

U prvom poluvremenu praktično jedna prava prilika, u 25. minutu, kada je Matić pogodio prečku, još dva puta je Vasiljević, bez većih problema intervenisao ispred Vukadinovića i Kovačevića. Na suprotnoj strani, mi nismo imali šansi, ali smo u većem delu u polju delovali organizovanije…

Na startu drugog dela novosadskog duela pokušali su, prvo Mladenović, potom i Spremo, ali Rockov je bio na visini zadatka, obećavajući napad viđen je i u 58. minutu, međutim, oklevao je Đorđe Jovanović i konsolidovala se odbrana Lala. Domaći su zapretili preko Vukadinovića u 66. minutu, snažno je šutirao sa ivice kaznenog prostora, ali Vasiljević je bio dobro postavljen. Kapitulirao je, ipak u 75. minutu: posle prekida Melunović je bio najviši u skoku izbacio glavom loptu van šesnaesterca, ali pravo na nogu Maksimoviću, koji je uhvatio volej i uputio pravu „bombu“. Ništa tu Vasiljević nije mogao.

Pkušali su da uzvrate Milinkovićevi puleni, ostali su, ipak nedorečeni, a u poslednjim trenucima utakmice, posle kontranapada, Novevski je ušao sa strane u kazneni prostor, pokušao da pošalje loptu ka golu, odbila se ona od Mršića i odsela u mreži za konaćnih 2:0.

 

 

P