KAPITEN LJUBOMIRAC: NAVIJAČI, HVALA!

Divno nedeljno fudbalsko veče u kruševačkom hramu! Na tribinama posle dugo vremena puno navijača, na terenu odlična partija našeg tima i više nego zaslužena pobeda nad Novim Pazarom…

-Veliko hvala navijačima! Bili su pravi 12. igrač i velika inspiracija. Nadam se da smo im se odužili, posebno igrom u prvom poluvremenu i na kraju – razultatom. Voleo bih da budu na tribinama i protiv TSC – a, jer uz njih sve je moguće, a mi ćemo se potruditi da i na Banovom brdu budemo na pravom nivou i zaslužimo da dođu i u većem broju – ima samo reči hvale za navijače kapiten Uroš Ljubomirac.

Senku na veliki trijumf danas baca oglašavanje prvotimca gostiju Sisea, da ga je naš kapiten vređao po rasnoj osnovi, a svima koji poznaju Uroša Ljubomirca, ljudsku gromadu i fer – plej igrača, jasno je da to sa istinom nema veze!

-Ljude ne delim po boji kože, već na dobre i loše. Dok sam igrao na Malti stekao sam mnogo tamnoputih prijatelja i rasizam mi je nepojmljiv. Sa Siseom jeste bilo verbalnog konflikta, ali ne na rasnoj osnovi, jer nekoliko puta me je udario bez lopte. I ružno je što se na ovaj način skreće pažnja sa naše dobre igre i pobede, a osim toga Napredak i Kruševac nikako ne zaslužuju da se stavljaju u kontekst rasizma – jasna je poruka našeg kapitena Uroša Ljubomirca.

 

P