DRUGA UZASTOPNA POBEDA

Odavno nije bila lepša atmosfera na tribinama, a odavno nije viđena ni bolja utakmica. Protiv petoplasiranog Novog Pazara, koji je u ovoj sezoni istakao evropske ambicije, na terenu je viđena potpuna dominacija našeg tima!

Sve je rešeno u prvom poluvremenu, kada je golman gostiju Mirković tri puta kapitulirao. Pogodio je posle kornera u 17. minutu prvo Mršić. I povredio se u tom trenutku, ali je sa čalmom na glavi odigrao do kraja. Vođstvo je duplirao Majdevac u 33. minutu sa bele tačke, pošto ga je prethodno Faje oborio u nezadrživom prodoru. Samo sedam minuta kasnije u listu strelaca se, posle lepe akcije, upisao i Bastajić. Uspeli su gosti da smanje na 3:1 u poslednjim trenucima prvog dela utakmice. Rukom je intervenisao Vukajlović, a sudija Minaković dosudio najstrožu kaznu, koju je realizovao Ljajić.

U drugom poluvremenu naši momci su znalački odbranili stečeno, zatresli još dva puta mrežu Novog Pazara, ali zbog ofsajd pozicija ni jedan pogodak nije priznat. I 3:1 je, ipak bilo i više nego dovoljno za apsolutno zasluženu pobedu, drugu vezanu…

 

P