KADA BI SE PLAĆAO POREZ NA GLUPOSTI…

Posle pobede u Senti, najavljuju iz Napretkovog tabora trijumf i nad poletnim Čukaričkim, tradicionalno neugodnim rivalom…

-Još jedan susret u nizu, a ako pobedimo 99,99 posto bi završili posao oko opstanka. I da tradicija nije takva, igramo sa jednom od najboljih naših ekipa. Neće biti lako, ali nije bilo lako ni u januaru, kada smo počinjali sa 18 bodova. Očekujem tešku utakmicu, ali i novi trijumf – jasan je šef Napretkove struke Milan Đuričić.

Kadrovska situacija nije povoljna, ali to ne menja ambicije.

-Ostali smo bez Saše Marjanovića, pored Alena Melunovića, našeg najboljeg igrača. Povredio se posle pola sata igre protiv Mačve i ne možemo i dalje da računamo na njega. Van takmičarskog pogona su i Miloš Milovanović i Luka Milunović, dobili su koronu, ali tim koji počne je najbolji i očekujem da svi pruže maksimum i da završimo sezonu na najbolji način i izborimo opstanak – naglasio je trener Đuričić.

Protiv TSC – a istakao se Marko Bačanin i sa dva gola u velikoj meri doprineo pobedi…

-Fudbal je kolektivna igra, u kojoj zdrav kolektiv, a naš to jeste i atmosfera je sjajna, na svakoj utakmici izbaci nekog pojedinca. U Senti sam to bio ja, sledeći put će biti neko drugi, ali najvažnija je pobeda. Sigurno da sam srećan zbog nekih ličnih dostignuća, ali to je plod dobre igre celog tima i verujem da ćemo nastaviti još bolje – istakao je golgeter Čarapana Marko Bačanin.

Posle negativnih komentara na pet vezanih pobeda, Napretkov strateg Milan Đuričić je jasan:

-Mnogi pokušavaju da omalovaže naše rezultate, a ne bi to smeli. Moj najkraći komentar je: kada bi se plaćao porez na gluposti, mnogi bi morali da ćute. Naša serija, inače traje duže, još od pobede u Užicu. Od te utakmice, izgubili smo samo od Crvene zvezde, igrali nerešeno protiv Metalca u Gornjem Milanovcu i pobedili sve ostale. I na te smešne optužbe, ponoviću još jednom najkraći odgovor – kada bi se plaćao porez na gluposti, mnogi bi morali da ćute!

P