KAD, AKO NE SUTRA!?

Imali smo na Čairu sjajnu šansu za veliki zaokret, velikih 2:0 , igrača više – doduše samo osam minuta, pa i vođstvo od 2:1 na poluvremenu. Nedostatak samopouzdanja, posledice trovanja (analize su pokazale da je bilo trovanje, a ne virus) dvanaestorice igrača, izostanak Kerkeza i Čečarića, tek usledio je preokret i domaćin je osvojio sva tri boda.

-Ulazak u utakmicu je bio izuzetno dobar, poveli smo rano, potom taj crveni karton za nas, neopreznost Bastajića. Posle toga, ekipa koja je očigledno pod nekom frustracijom, koja ne reaguje dobro na neki problem koji se pojavi na terenu i onda, čini mi se, iz straha i nervoze se ulazi u nastavak utakmice, koja se završila – tako, kako se završila. To je već ostalo iza nas, jer nema vremena za velike priče i analize. Moramo da se okrenemo sutrašnjoj utakmici – istakao je u uvodnom izlaganju na konferenciji za medije šef stručnog štaba Dušan Đorđević.

U goste nam dolazi novajlija u ligi, Mladost GAT, ekipa koja trenutno ima dva boda više od nas…

-Imamo utakmicu koja je za nas od izuzetnog značaja. Koliko god je nekad loše staviti pritisak pred igrače, sutra više nema izgovora. Sada su reči već i suvišne, za mene je sutra, kako sam rekao i igračima – finale svetskog prvenstva. Igramo pred našim navijačima, protivnik je kvalitetan, ima kvalitetne pojedince, dobrog trenera, ali je u situaciji kao mi. U nekoj vrsti krize, vezali su Novosađani pet poraza i pitam sam sebe, igrače i sve ostale, kad ako ne sutra. Pobednik ovog duela će dobiti mnogo, a poraženi, možda izgubiti još više – zaključio je trener Đorđević.

Naša poslednja „akvizicija“ Marko Putinčanin trudi se da širi pozitivne vibracije:

-Očekujem zanimljivu utakmicu, jer protivnik je u sličanoj situaciji kao mi, međutim, ukoliko ostvarimo pobedu, desiće se nešto što će jako pozitivno uticati na sve nas, jer prestići ćemo ih na tabeli. I pomeriti se sa mesta, gde niko ne želi da bude. Verujem da je svakom igraču, svakom zaposlenom u klubu, ali i građanima Kruševca jako loš osećaj, kad pogledaju tabelu. Iskren da budem, gledajući saigrače u svlačionici, pred sutrašnji megdan, mislim da su svi puni entuzijazma, jer znamo šta nam ova utakmica donosi.

 

 

P