Igrač uvek mora da ima motiv

U poslednjem, 30.kolu LingLong super lige, Napredak gostuje Spartaku.Utakmica se igra u petak 19.juna od 16:30 na gradskom stadionu u Subotici. Iako utakmica nema rezultatski značaj, Tomislav Pajović, fudbaler Napretka,najavljujući utakmicu, kaže da igrač uvek mora da nađe motiv:

“ Spartak je odlična ekipa. Idemo da se nadigravamo pa bolji neka pobedi“.

Šef stručnog štaba Napretka Dragan Ivanović kaže da će ova utakmica poslužiti kao još jedna u nizu da se sagledaju svi igrači koji trenutno brane boje Napretka:

“ Znamo da je Spartak dobra ekipa, imaju maksimalan učinak u poslednje tri utakmice. Nama je to još jedna provera za ovih šest nedelja koliko sma sa ekipom, i moram biti zadovoljan što se tiče njihovog odnosa.

Upoznao sam sve igrače, njihovu foru i kvalitet. Priliku će dobiti igrači koji još uvek prolaze proveru, kao i dvojici omladinaca.“

Ivanović želi da ima jasnu sliku o svim igračima, da bi znao da li Klub može na njih ozbiljnije da računa. Fudbaleri Napretka će nakon odigrane utakmice u Subotici dobiti vrlo kratku pauzu, jer će već krajem juna krenuti pripreme za novu sezonu.

P