I PROTIV METALCA NA POBEDU

Posle tri poraza i dva remija u šampionatu, pobeda u kupu trebalo bi da bude zamajac za povratak na pobednički kolosek u borbi za bodove. Predstoji gostovanje kod Metalaca, ekipe sa začelja tabele, koja je vezala četiri poraza…

-Nema lakih utakmica i jako je bitan pristup. Moramo da budemo odgovorni, da nas ne zavara njihov plasman. U pitanju je mlada, agresivna ekipa i ukoliko im date malo prostora, mogu da stvore mnogo problema. Bodovi su im preko potrebni i očekujem da nas napadnu. Sa druge strane, mi moramo da budemo mirni, skoncentrisani i damo sve od sebe da iskoristimo njihove mane, kako bi se vratili sa povoljnim rezultatom. Razlog više za optimizam leži u činjenici da smo konačno kompletni, nema bolesnih i povređenih i svi konkurišu za mesto u timu – ističe Nikola Stojanović, prvi asistent u stručnom štabu.

Optimista je i napadač Petar Kunić:

-Metalac je mlada i polenta ekipa, koja hoće da igra. Odgledao sam njihov susret sa Partizanom, očigledno je da se ne boje, naprotiv žele da se nadmeću u svakom trenutku. Očekuje nas, sudeći po svemu, teška i zahtevna utakmica. Izuzetno je bitno da smo napokon svi zdravi, kompletni posle više od mesec dana i očekujem da od prvog minuta ispunimo sve obaveze na pravi način, maksimalno profesionalno, da osvojimo tri boda i vratimo se na pobednički kolosek.

P