DVA EVRO GOLA ZA DRUGU POBEDU

I u drugoj kontrolnoj utakmici u Antaliji – pobeda! Danas protiv četvrtoplasiranog tima kazahstanske Premijer lige – Kiziljara iz Petropavlovska. Strelci su bili: Džugurdić u 25. i Đuričković u 70. minutu.

-Odlična utakmica, u kojoj smo bili bolji, od početka do kraja. Imali još nekoliko prilika i za ubedljiviju pobedu. U prvom poluvremenu je Mladenović bio u šansi „jedan na jedan“ sa golmanom, Todorović potom pogodio stativu. I kapiten Marjanović je mogao da se upiše u listu strelaca. U nastavku, pre gola, Đuričković je imao zicer, ali je loše šutirao. Oba gola su bila prelepa. Džugurdić je poluvolejom poslao loptu u ugao gde se spajaju stativa i prečka, a Đuričković je pogodio majstorski iz slobodnog udarca sa 25 metara. Prezadovoljan sam – dobro raspoložen javio je iz Antalije šef struke Ivan Stefanović.

Napredak: Vasiljević, Todorović, Pavlović, Đeković, Kerkez, Rašković, Marjanović, Krstić, Mladenović, Džugurdić, Bačanin. Igrali u drugom poluvremenu: Savić, S.Jovanović, Mršić, Kojčić, Ćuković, Milovanović, Ivanić, Đuričković, Đ.Jovanović, Kočić, Kunić.

Kiziljar: Lobancev, Šmid, Gurman, Karšakevič, Muračev, Bušman, Kone, Martins, Jakovljev, Kardozu, Sidorenko. Igrali su još: Loginovski, Serashov, Žiegalbekulji, Adilov, Burgiev, Sajtkanov, Ardaziđvili, Kozlov, Muljdinov, Ismailov, Skorhi, Orinčak.

P