STEVANOVIĆ „POTPISAO“ POBEDU

Danas smo odigrali prvu utakmicu na pripremama u Antaliji i zabeležili pobedu od 1:0 nad Akžijakom, devetoplasiranim timom kazahstanske Premijer lige. Strelac je bio Mlađan Stevanović u 63. minutu.

-Zadovoljan sam, mada je evidentno da treba još puno da radimo na planu fizičke spreme, ali i kada je taktika u pitanju. Danas me je prijatno iznenadio mladi Petar Pavlović, koga sam stavio na poziciju levog beka, pošto je Spremo osetio da ga zateže zadnja loža, pa je imao samo lakši trening. I odlično se Pavlović snašao. Pobeda je, inače mogla da bude i ubedljivija, realno i protivnik je mogao do gola u nastavku utakmice, ali fantastično je u dva navrata intervenisao Savić. Sve u svemu, dobar početak, protiv veoma jakog rivala. Sutra nastavljamo sa radom. Imaćemo dva treninga, prekosutra trening ujutro, a popodne nova utakmica – referiše iz Antalije šef struke Ivan Stefanović.

Napredak je danas u prvom poluvremenu nastupio u sledećem sastavu: Vasiljević, S.Jovanović, Ćuković, Mršić, Kerkez, Tomić, Đuričković, Marjanović, Kočić, Đ.Jovanović, Kunić.

Igrali su još: Savić, Todorović, Pavlović, Đeković, Kojčić, Rašković, Milovanović, Krstić, Mladenović, Stevanović, Bačanin, Ivanić, Džugurdić.

P