ĐORĐE JOVANOVIĆ U TIMU KOLA

Na najbolji mogući način je Đorđe Jovanović ispratio odličan Zličićev centaršut u 30. minutu surduličkog duela, usledio je trzaj glavom i gol u maniru najboljih evropskih napadača iz ni malo lake pozicije. I stigla je nagrada – Đole je u timu kola, a njegov pogodak, kojim je nagoveštena pobeda nad Radnikom, našao se među najlepšim golovima u 15. kolu Mozzart Bet Super lige Srbije!

-Najveća nagrada su tri boda i pobeda kojom hvatamo priključak u borbi za gornji deo tabele – ističe Đorđe Jovanović.

Malo ko je verovao u uspešan epilog na jugu Srbije posle kiksa u duelu sa IMT – om na domaćem terenu u prethodnoj prvenstvenoj rundi…

-Nije ta utakmica bila naše pravo lice, već samo jedan loš dan. Ni izdanje protiv Radnika nije merilo naše vrednosti, jer vredimo više. Verovali smo da možemo da se izborimo sa Radnikom, koji je takođe imao pobedničke ambicije, jer mu gori pod nogama. I nije bilo lako, kako na psihološkom, tako i fizičkom planu. Bili smo pod pritiskom posle poraza od IMT – a, a igrati na terenu u Surdulici bilo je vrlo teško, blato na podlozi je crpelo svu snagu. Najvažnije je da smo ispunili plan i sada sa mnogo više samopouzdanja počinjemo pripreme za odloženu utakmicu sa Čukaričkim – zaključuje Đorđe Jovanović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P