A, OD ŠEFA – ČESTITKE IGRAČIMA

Posle pobede u Surdulici i dva dana odmora ekipa je danas nastavila sa pripremama za nove izazove, a čeka nas prvo odložena utakmica sa Čukaričkim, 22. novembra…

Neposredno posle izuzetno bolnog poraza od IMT – a na domaćem terenu Vladimir Gaćinović je priznao da se ne seća da mu je ikad bilo teže u trenerskoj karijeri, pa smo hteli da saznamo – kako se oseća nakon prve pobede na Napretkovoj klupi:

-Znao sam da ćemo protiv Radnika izgledati puno bolje iz razloga što su bili skoro svi na okupu izuzev Bastajića i Sadikovića. Imali smo sedam dana duže za rad i znao sam da ćemo biti na boljem nivou, ne i koliko boljem. Mislim da smo dobro pripremili utakmicu. Znali smo da nas čeka težak protivnik, ali i težak teren. I sa drugim klubovima kada sam gostovao tamo bilo je problema, jer je uvek izuzetno „vruće“. Dobro smo se postavili na terenu i igrači su maksimalno ispunili sve zadatke i to je otprilike bio ključ naše pobede. Bukvalno smo osujetili sve prilaze našem golu. Možda nismo bili baš toliko kreativni i znali smo da možda nećemo uživati u utakmici, ali rekli smo da želimo da uživamo posle utakmice i tako je i bilo. Igrači su zaista sjajno obavili svoje zadatke, osim nekoliko grešaka, koje su i normalne tokom 90 minuta. Ne mogu izdvojiti nikoga posebno i svima čestitam i moramo da nastavimo u istom ritmu, da se ne zadovoljavamo postignutim. Vratili smo jedan mini – brejk, ali možda je utakmica mogla otići u drugom pravcu, kao što smo mogli i do ubedljivijeg trijumfa.

Pauza u šampionatu, osim za pripremu susreta sa Čukaričkim, biće iskorišćena za pojačan rad…

-Nismo hteli nigde da idemo na mini – pripreme, jer očekuju se obilnije padavine i bilo bi nerezonski da idemo na planinu, gde može biti i snega. Sutra imamo dva treninga, prekosutra jedan, u petak ponovo dva. I biće to treninzi visokog intenziteta. Želeli smo u subotu da odigramo jednu prijateljsku utakmicu, sa nekom ekipom iz nižeg ranga da bi video sve igrače. Svi, međutim, imaju prvenstvene utakmice, a nismo želeli da zakazujuemo sa supeligašem i reskiramo da ostanemo bez još kojeg igrača, tako da ćemo i u subotu trenirati – zaključio je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P