ČEČARIĆ NOVI ČARAPAN

Bojan Čečarić (27) je prvo pojačanje Čarapana u zimskom prelaznom roku. Iskusni napadač je prethodnih godinu dana proveo u Poljskoj, u Krakoviji, ali nije dobio pravu priliku, pa je rešio da se vrati u Srbiju. Prihvatio je Napretkovu ponudu, a ugovor je potpisan do kraja prvenstva.

U periodu od 2017. do 2019. nastupao je za subotički Spartak ŽK, na 49 utakmica postigao devet golova. Na početku seniorske karijere tri godine je nosio dres Radničkog iz Nove Pazove, odakle je 2013. prešao u ivanjički Javor Matis. Igrao je i za Mladost iz Lučana, kao i Novi Pazar.

Iz Trstenika PPT se vratio naš nekadašnji đak Andrija Pecić (19), krilni napadač, a s obzirom na činjenicu da nam je neefikasnost bila ključni problem jesenas, novi šef struke Milan Đuričić Đumi je odlučio da maksimalno pojača konkurenciju u napadu, pa nam je pristupio i Marko Bačanin (22), koji je jesenas na 14 utakmica postigao isto toliko golova  za Smederevo 1924 u Srpkoj ligi Zapad.

Iz Smedereva 1924 je stigao i ofanzivni vezista Nenad Ivanić (20), a iz Partizana, na pozajmicu, golman Danilo Golović (20).

Klub su ove zime napustili: Nikola Leković, Mladen Zeljković, Srđan Matić, Miloš Mijić, Mateja Zuvić, Slavko Lukić, a na izlaznim vratima je i Dino Šarac.

Ekipa sutra putuje na dvonedeljne pripreme u Antaliju, gde će odigrati pet prijateljskih utakmica.

P