BRUKA!

Očekivala se konačno prva prolećna pobeda, posebno posle remija sa Partizanom, međutim, protiv mlađanih Zmajeva, koji su u prvoj postavi imali čak petoricu „bonus“ igrača, viđena je najgora partija, obrukali su se naši igrači!

Praktično iz prvog napada, koji čak i nije delovao opasno, Voždovac je stigao do vođstva u 21. minutu: Hajdin je centrirao sa leve strane, na pravom mestu se našao Lasickas i glavom matirao Vasiljevića. Raspoloženi Litvanac tokom cele utakmice je bio konstantna opasnost po našu odbranu, posle gola asistirao u 47. minutu Ćirkoviću za 2:0, potom u 53. pogodio stativu, a deset minuta kasnije uspeo je da ga osujeti Vasiljević…

U prvom poluvremenu tek dva puta smo se našli u situaciji da zapretimo čuvaru mreže Zmajeva. U 39. minutu, posle kornera, Ivezić je intervenisao ispred Đekovića, a dva minuta kasnije Milović je uspeo da izblokira udarac Stefana Jovanovića. Od ekipe koja je najavljivala pobedu – premalo.

Voždovac je duplirao vođstvo u 47. minutu preko Ćirkovića, a četiri kasnije Melunović doneo tračak nade da možemo, bar do boda. Lepo je Đuričković poslao loptu u prazan prostor, a iskusni napadač rutinski je sproveo u mrežu. Potom, osim pokušaja Marjanovića u 82. minutu, a i nije bilo prave opasnosti po Krunića, jer išla je lopta po sred gola, jedno veliko – ništa!

U finišu, konkretno u 85. minutu, Pantović je samo dotukao grogiranog rivala…

 

 

P