BEZ BELE ZASTAVE NA PARTIZAN

Sutrašnji duel, kao što je uvek slučaj kada pod Bagdalom gostuju Partizan i Crvena zvezda, je utakmica visokog rizika! Mere obezbeđenja će biti maksimalne, a na stadion ne može niko da uđe bez ulaznice, uključujući i decu mlađu od osam godina, a svaka karta je polisa osiguranja, pošto su svi vlasnici osigurani kod Kompanije Dunav. Zbog toga je neophodno i da se ulaznica sačuva do napuštanja prostora stadiona.

Uobičajeno, gledaocima sa navijačkim obeležjima Partizana neće biti dozvoljen ulazak na zapadnu tribinu, bez obzira da li imaju kartu, pa za simpatizerima crno – belih preporuka da odaberu istočnu, ili južnu tribinu.

Glavna biletarnica je otvorena sutra od 10 časova, pa je poželjno, da bi se izbegle gužve pred početak utakmice, da se karta kupi ranije, a za sve koji dolaze automobilom obaveštenje: ulice oko stadiona zatvorene su za saobraćaj od 13 do 19 časova! Cene karata su iste, kao i uvek za utakmice sa Partizanom i Crvenom zvezdom: severna tribina – 200 dinara, južna – 400, istočna – 500, zapad 1 – 600 i zapad 2 – 700 dinara.

Shodno planu pred početak plej – ofa, i na ovoj utakmici, naš tim će nastupiti u podmlađenom sastavu…

-Nastavljamo na afirmacijom mladih igrača, istovremeno želimo da pružimo adekvatnu šansu igračima koji su u preliminarnoj fazi prvenstva imali manju minutažu. U formiranju smo novog tima i uz adekvatna pojačanja na leto želimo spremni da dočekamo novu sezonu. Pozivam navijače da dođu u što većem broju da daju podršku, kako starijim igračima poput kapitena Bastajića, tako i mlađim. Sigurno će sutra još neko debitovati, bez obzira što nas čeka teška utakmica. Partizan je spletom okolnosti ugrozio drugo mesto i sigurno dolazi silno motivisan. Mi nemamo opterećenje rezultatom, samo želju da se predstavimo u što boljem svetlu. Partizan igra dobro, o njihovom kvalitetu je izlišno i trošiti reči, ali je u rezultatskoj krizi, i imamo pravo da se nadamo – istakao je šef stručnog štaba Ivan Stefanović.

A, umeli smo da iznenadimo crno – bele, kada se tome niko nije nadao…

-Umeli smo, stvarno. Igrom slučaja ja sam tri puta vodio ekipu protiv Partizana i ni jednom nisam izgubio. To priželjkujem i sada, ali videćemo šta će biti, s obzirom da izlazimo sa značajno podmlađenim timom, sa tek trojicom, ili četvoricom onih koji su obezbedili plasman u plej – of, ali nadam se da će mlade snage nagovestiti da treba ozbiljno da računamo na njih – zaključio je trener Stefanović.

Stariji igrači će biti podška mlašim saigračima, ali značila bi i ona – sa tribina…

-Čeka nas interesantna utakmica, dolazi nam Partizan i lepa prilika za te mlade momke da osete atmosferu jedne velike utakmice. Zbog toga i ja pozivam navijače da dođu i da nas podrže. Mi smo plasmanom u plej – of ispunili zacrtani cilj, ali uz razigravanje tih mladih snaga, želimo da osvojimo još koji bod. Nema bele zastave ni protiv Partizana, sigurno je da ćemo dati sve od sebe da obradujemo sve naše pristalice – poručio je kapiten Nebojša Bastajić.

 

 

 

 

 

 

 

P