ZASLUŽIO ŠANSU I OPRAVDAO POVERENJE

Strpljivo je Vladimir Savić čekao pravu šansu i – dočekao je protiv Vojvodine, u vrlo delikatnom trenutku, posla dva poraza na startu šampionata…

-Nisam imao izbora, morao sam da čekam, nisam mogao samoinicijativno na gol, ali nadam se da sam konačno postao prva opcija ispred mreže – ističe junak duela sa Novosađanima.

Bio je Savić na golu prava hobotnica, nije dao lopti u mrežu i kada se činilo da je mat neminovnost.

-Zadovoljan sam kako sam branio, naravno, uvek može bolje. Imao sam i veliku podršku saigrača iz odbrane, bezbroj puta su uklizali napadačima Voše i to što ni jedna lopta nije završila u mreži je i njihova zasluga – naglašava Napretkova „jedinica“.

Nismo primili gol, ali ga još uvek nismo ni postigli. Veruje Savić da je konačno vreme za potpuni zaokret i proboj na tabeli:

-Izuzimajući duel sa Pančevcima, u kome smo podbacili, raspored je bio realno težak, Zvezda, pa Vojvodina. Sada smo opet domaćini, u nedelju nam u goste dolaze Lučanci. Idemo potom na megdan Spartaku, pa ćemo ugostiti Voždovac. Ubeđen sam da ćemo u tim utakmicama nadoknaditi propušteno i krenuti u željenom smeru.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P