SAVIĆ ODBRANIO BOD

Ni u trećoj utakmici u ovom šampionatu nismo postigli gol, ali protiv ambiciozne i ofanzivne Vojvodine, nismo ni primili, a najveće zasluge za to pripadaju golmanu Saviću, koji je spustio „rampu“ ispred svoje mreže. Na kraju – 0:0, po bod, kojim su morali da se zadovolje i jedni i drugi.

Zapretili su gosti već u trećem minutu preko nezgodnog Bolinga, koji je zadavao dosta problema našoj odbrani, a Savić je upisao prvu uspešnu intervenciju. U 14. minutu oprobao je udarac Nikolić, međutim, čuvar našeg gola ponovo je bio na visini zadatka, a u 18. minutu Boling je pogodio stativu.

Uzvratili su naši momci u 26. minutu, kada je napad poveo Vukajlović, odlično centrirao, ali Đorđe Jovanović nije najbolje zahvatio loptu i završila je u gol – autu. Odlično je tukao Babić tri minuta kasnije, a lopta je, za malo, otišla pored Carevićevog gola. U poslednjih pet minuta prvog poluvremena, prvo Malbašić, potom Čumić nisu uspeli da realizuju izgledne šanse, Savić je nastavio sa odličnim odbranama.

Po povratku sa odmora viđen je atraktivan pokušaj Babića, ali ne i precizan, a u 50. minutu, posle prekida, Mršić je glavom prebacio loptu preko gola. Na suprotnoj strani, dva minuta kasnije, zapretio je Boling, ali ponovo nije uspeo da matira Savića. Nikolić je u 69. minutu pogodio prečku, a onda su uzbuđenja usledila pred golom Vojvodine. Prilike da promene početni rezultat imali su Đorše Jovanović (69. minut) i Mršić (81.), ali na snazi je ostao početni rezultat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P