VREME JE ZA GOLOVE I BODOVE

Predstoji treće kolo šampionata, u nedelju (18:55 h) dočekujemo Vojvodinu. Tim povodom danas je održana konferencija za medije…

-Trenutno smo u takvoj situaciji da uopšte nije važno protiv koga igramo, bitan je način na koji ćemo odigrati. Kad pogledamo stanje na tabeli, broj postignutih golova i broj bodova, nije za pohvalu, ali sve ćemo uraditi da što pre promenimo i jednu i drugu statistiku. Znamo da igramo protiv ekipe koja je u sličnoj situaciji, ali uvek se bavim mojoj ekipom. Kratko ću se osvrnuti na prethodnu utakmicu koju smo izgubili 4:0. Nije prijatno kada je rezultat takav, posebno kada je posle prvog poluvremena 3:0 i kako god to zvučalo, na momente smo pokazali jedan veliki kvalitet, ali rezultat nas nije ispratio. Najbitnije je sada koji će rezultat biti u nedelju i kako ćemo je odigrati. Vreme je da pokažemo kvalitet ove cele grupe, da svi zajedno izađemo na teren sa ciljem da se pokrenemo, da počnemo da upisujemo bodove i dajemo golove – ističe šef stručnog štaba Dragan Perišić.

Poruku saigrača iz svlačionice preneo je Vladimir Prijović:

-Svesni smo kakva nas utakmica čeka i da moramo da imamo maksimalni učinak na terenu, da situaciju na terenu od početka držimo pod kontrolom. Željno čekamo prvi gol i bodove!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P