VLADIMIR BAJIĆ – NAŠ NOVI GOLMAN

Za novu Napretkovu „jedinicu“ konkuriše od danas i iskusni golman Vladimir Bajić (35), povratnik iz Grčke. Pošto je Nikola Petrić na „izlaznim vratima“ reagovao je klupski sportski sektor brzo i Bajić je potpisao jednogodišnji ugovor.

Prethodnih pet godina proveo je u Grčkoj, dve u Levidijakosu, jednu i AEL – u i poslednje dve u Niki Volosu. U Srbiji, rođeni Novosađanin, je čuvao mreže, između ostalih klubova i – čačanskog Borca u dva navrata, niškog Radničkog, Novog Pazara, Banata iz Zrenjanina…

-Pamtim gostovanje u Kruševcu, sa niškim Radničkim, u sezoni 2016/17. Napredak je posle prvog poluvremena vodio sa 1:0, imao sam baš dosta posla, a matirao me je Ndiaje. Početkom drugog poluvremena Saša Stojanović je sa dva gola obezbedio preokret. Atmosfera na tribinama je bila sjajna, nadam se da će takva biti i u predstojećoj sezoni – priželjkuje naš novi golman Vladimir Bajić podršku navijača u novom šampionatu.

Nove saigrače ne poznaje od ranije, dugo je bio u inostranstvu, seća se da je bio protivnik sa Putinčaninom i Bastajićem i ističe:

-Očekujem da ćemo se dobro upoznati tokom pripremnog perioda, pre svega sa kolegama golmanima i nadam se da ćemo imati dobru hemiju u ekipi, što je preduslov za uspeh – zaključuje Vladimir Bajić.

 

 

 

 

 

 

 

 

P