VELIČANSTVENO!

Ovo fudbalsko veče je trebalo doživeti, jer bilo je veličanstveno. Četiri gola, a mogao je još koji, javni čas fudbala naših igrača, a reče posle utakmice trener Đorđević da možemo još bolje, i velika pobeda kao podstrek za dalji napredak na tabeli. Ambicozni „rudari“ iz Lazarevca su ušli u utakmicu spuštenog garda, odmah napali, ali im je golman Petrić stavio do znanja da će njegova mreža večeras ostati netaknuta.

Posle uvodne ofanzive Lazarevčana uzvratili su naši momci i posle sjajne asistencije Bastajića, zakucao je Šarić glavom loptu u mrežu Stanivukovića u 11. minutu. Upisao se potom dva puta na semafor i Putinčanin, do 33. minuta. Oba puta posle kornera, koje je sjajno izveo Krstić i već posle prvog poluvremena je bilo jasno da će ceo bodovni plen ostati pod Bagdalom.

Nisu se, međutim, puleni trenera Đorđevića zadovoljavali postignutim u prvom delu. Uspešno su odbijali sporadične atake, nije bilo slabe tačke u našem timu i u većem delu držali su „rudare“ na njihovoj polovini. Dodali su gas u finišu utakmice i u intervalu od samo nekoliko minuta viđeno je nekoliko sjajnih prilika, na kraju i gol Čečarića za ubedljivih 4:0.

Bravo momci, idemo dalje, u nove pobede!

 

 

P