DOBRO RASPOLOŽENI ČEKAMO KOLUBARU

Tokom pauze u šampionatu reprezentacija nam je priuštila puno radosti pobedama nad Švedskom i Norveškom u Ligi nacija, a naši fudbaleri su se pripremali na Zlatiboru i kod kuće za nove prvenstvene izazove. Prvi je već sutra, u goste nam stiže Kolubara…

-Probali smo na Zlatiboru da nadogradimo neke stvari koje su nam nedostajale u prethodnom periodu. S obzirom da smo se formirali u hodu falilo nam je tih nekoliko dana da se igrači još bolje upoznaju i zbliže, a maksimalno smo iskoristili taj period za treninge. Koliko smo u svemu uspeli, videćemo sutra. Naravno, nije utakmica sa Kolubarom ni početak, ni kraj prvenstva, ali nas sutra čeka jedan veliki izazov. Ekipa Kolubare je kvalitetna, veoma iskusna, sa iskusnim trenerom i nema slučajno ovoliki broj bodova. Na nama je da pokušamo da nastavimo uspešan niz, ne računam, naravno, poraz na Marakani kao neki veliki kiks, izgubili smo 1:0, da iz kola u kolo osvajamo bodove koji bi nas odveli u gornji deo tabele, gde, mislim da sam realan, pripadamo – istakao je šef struke Dušan Đorđević.

Što se tiče kadrovske situacije, dobra je. Nismo opterećeni kartonima, vraća se Stefan Jovanović, a van stroja su i dalje Mršić i Zogović, koji se još uvek nisu u potpunosti oporavili. Sve ukazuje na to da smo spremni da se uspešno izborimo sa neugodnom Kolubarom, koja važi za jedno od najprijatnijih iznenađenja u dosadašnjem delu šampionata. Potvrđuje to i napadač Nebojša Bastajić:

-Raspoloženje u ekipi je odlično. Mislim da su nam dosta donele ove pripreme, da se kao momci bolje upoznamo i kao ekipa u potpunosti uklopimo. Dolazi nam u goste dobar rival, sa kvalitetnim pojedincima, ali smatram da smo na dobrom putu i ukoliko budemo pravi, uveren sam da željeni rezultat neće doći u pitanje i da ćemo obradovati navijače.

 

 

P