UDARNIČKI PROTIV RADNIKA

Uoči međunarodnog Praznika rada, u nedelju od 19 časova dočekujemo Radnik i imajući u vidu pobede u prva dva kola plej – auta, očekuje se da naši fudbaleri udarnički odrade posao i vežu i treću pobedu…

Na današnjoj konferenciji za medije pomoćni trener Stefan Carević se prvo osvrnuo na gostovanje u Lučanima:

-Utakmica je bila usporena, morali smo da oborimo ritam i tempo, da usporimo protivnika i izbegnemo jurnjavu po terenu i, naravno, udaljimo rivala od našeg gola, kako bi izborili pozitivan rezultat. Izmene su potom donele svoje, postigli smo fenomenalan gol i sada se može reći da smo u bezbednoj zoni. Protiv Radnika očekujem sličnu utakmicu, jer u ovoj situaciji svi žele što manje da rizikuju. Prvenstveni cilj je držati protivnika što dalje, kako bi se, žargonski rečeno, izbegao autogol. Poznajemo Radnik veoma dobro, igrali smo nedavno. Znamo da su Rustemović i Radulović motori ekipe, koliko je opasan Makarić. Spremni smo, svi su u konkurenciji osim Vukajlovića i Stankovića, koji imaju žute kartone. Od prvog dana radimo na tome da svi igrači budu u sistemu, da znaju svoje uloge, tako da uopšte nije bitno ko će na teren, idemo na tri boda.

Fenomenalnim golom Đorđe Jovanović je obezbedio tri boda u Lučanima i podsetio na dane kada je stigao u Kruševac i bio nezamenjiva karika u timu.

-Posle dugo vremena sam postigao gol, po meni došao je u pravom trenutku i drago mi je, pre svega što je ekipi doneo tri boda. Svakako i privatno mi mnogo znači. U prvom planu je, ipak tim, a u Lučanima smo zaista svi odigrali dobro. Čeka nas ponovo teška i zahtevna utakmica, jer su Surduličanima bodovi preko potrebni. Naš cilj je pobeda, ne samo protiv Radnika, već i na preostalim utakmicama do kraja – poručio je mladi napadač Đorđe Jovanović.

 

 

 

 

 

P