UBEDLJIVO – 3:0

Protiv trenutno šestoplasiranog crnogorskog prvoligaša, Arsenala iz Tivta, naši momci su, u današnjem prijateljskom odmeravanju snaga na Zlatiboru, bili vrlo ubedljivi i pobedili sa 3:0! U prvom poluvremenu nije bilo mnogo uzbuđenja, jedinu pravu priliku imao je Laban i glavom prebacio loptu preko gola. Posle nešto više od 10 minuta igre u nastavku, bravu gola Arsenala otključao je Đorđe Jovanović. Nakon asistencije Šarića, u 56. minutu, doneo je vođstvo. Usledila su dva gola Bastajića. Prvi u 62. minutu, posle solo prodora, a drugi u 77. na proigravanje Čečarića.

Pobeda je mogla da bude i ubedljivija, ali je Matić u 68. minutu uzdrmao prečku, a dva minuta kasnije, u situaciji „jedan na jedan“ uspeo je golman Arsenala da ga osujeti. Na suprotnoj strani, naša odbrana je odlično funkcionisala i Crnogorci ni jednom nisu ozbiljnije pripretili.

NAPREDAK – ARSENAL 3:0 (0:0)

Strelci: Đ.Jovanović u 56, Bastajić u 62. i 77. minutu.

NAPREDAK: Savić, Rašković, Prijović, Projić, Bolha, Pantić, Stevanović, Laban, Šarić, Kočić, Đ.Jovanović. Igrali su još: Nikolić, S.Jovanović, Kerkez, Đeković, Bastajić, Putinčanin, Vukajlović, Čečarić, Mićin, Matić, Mršić, Krstić.

ARSENAL: Nikić, Manojlović, Todorović, Čelević, Rašo, Čavor, Mršulja, Mirković, Pepić, Bulatović, Muhović. Igrali su još: Došljak, Bakić, Dragićević, Mališić, Marković, Stašević.

 

 

P