U PLANU POZITIVAN REZULAT

U drugom kolu plej – auta sutra (18:30 h) gostujemo u Lučanima, kod Mladosti. Posle pobede nad Spartakom, na startu doigravanja, sve smo bliži mirnoj luci…

-Do prethodnog susreta sa Lučancima, u Kruševcu, potajno smo se nadali plasmanu u plej – of. Drago mi je što smo u plej – autu startovali pobedom, koja nam je donela preko potreban mir na psihološkom planu. Imajući u vidu bodovno stanje i položaj na tabeli, sigurno je da je domaćinu sutra pobeda imperativ. Sa druge strane mi smo rasterećeniji, ali i svesni da nas čeka zahtevna utakmica. Momci su dobro radili tokom prethodne nedelje, svi su zdravi, spremni i u konkurenciji i uz pravilan pristup očekujem da možemo do pozitivnog rezultata – istakao je na konferenciji za medije, pred put u Lučane, Nikola Stojanović prvi asistent šefa struke Dragana Perišića.

Pobedu nad Spartakom, u prethodnoj rundi, prvim golom sa superligaškoj sceni obezbedio je mladi reprezentativac Vladimir Prijović. Dobro raspoložen, nije skrivao optimizam pred sutrašnji duel u Lučanima:

-Presrećan sam zbog prvenca u eliti, posebno jer nam je doneo pobedu. Nastavljamo dalje, očekuje nas teška utakmica. Sigurno da ništa nećemo dobiti na poklon, ali verujem da ćemo uz maksimalan trud i disciplinu osvojiti tri boda.

 

 

 

 

P