TRIJUMF TIMSKOG DUHA

Kakav gol, strašan gol! Bio je to mat u tri poteza: Đeković je izveo prekid sa naše polovine terena, poslao dugu loptu za Čečarića, koji je glavom spustio Đorđu Jovanoviću i usledila je efektna egzekucija za tri boda u Lučanima. Iskusni čuvar mreže Mladosti, ali i naš nekadašnji golman Saša Stamenković je tu bio nemoćan…

-Svaka čast Đoletu za gol, fenomenalana završnica. Svaka čast svim momcima! Rekao sam im pre utakmice da je najvažnije da budemo tim, tako je i bilo i svi su dali maksimalan doprinos pobedi – ističe šef struke Dragan Perišić dan posle utakmice u Lučanima.

Veliki je pritisak bio na našim igračima pred ovo gostovanje. Najavljivali su pozitivan rezultat, sa željom da što pre reše sve dileme oko opstanka, ali malo ko im je verovao. Kolale su priče „dobro upućenih“ da ćemo prepustiti bodove domaćinu, jer su im preko potrebni. Povrh toga, tradicija je na strani Mladosti, kada su u pitanju utakmice u Lučanima. Do ovog susreta, samo jednom, pre tri godine, je u superligaškoj konkurenciji Napredak pobedio u varošici na reci Bjelici.

-Igramo samo za sebe, ne brinemo tuđe brige. Želimo da ostanemo na čelu ove grupe i na kraju budemo deveti na jedinstvenoj superligaškoj tabeli – jasan je Napretkov strateg.

U autobusu, na putu od Lučana do Kruševca, pesma i slavlje naših momaka, koje se potom nastavilo u svlačionici na našem stadionu…

-Bilo mi je puno srce da ih vidim srećne, da svi umeju da se smeju. Zaslužili su da se opuste i uživaju – konstatuje trener Perišić.

Danas je slobodan dan, a sutra kreću pripreme za utakmicu sa Radnikom, koja se igra u nedelju od 19 časova.

 

 

 

 

 

 

P