TRENER PERIŠIĆ ZADOVOLJAN MINI – PRIPREMAMA

I dok su u fokusu reprezentativne selekcije, a mi imamo našeg predstavnika u mladoj reprezentaciji, Nemanju Đekovića, superligaši se spremaju za nastavak prvenstvene trke narednog vikenda. Tokom pauze u šampionatu naši fudbaleri su odigrali prijateljsku utakmicu u Nišu sa Radnikom. A, iako nije bilo golova, šef stručnog štaba Dragan Perišić je zadovoljan viđenim, kao i celokupnim učinkom tokom mini – priprema:

-Protiv Radnika, koji je poznat kao čvrsta i dobro organizovana ekipa, šansu su dobili svi igrači, a minutažu smo podeli shodno tome ko je koliko igrao u dosadašnjem delu prvenstva, jer i onima sa manjom su potrebne utakmice kako bi održavali formu. Inače, u prethodnih desetak dana radili smo na „zatezanju“ svih linija tima, kako bi u predstojećem periodu dodatno podigli nivo igre.

Start nije bio slavan, ali je utisak značajno popravljen u Subotici, protiv Spartaka i na domaćem terenu, protiv tradicionalno neugodnog Voždovca, kada je bodovni učinak bio maksimalan.

-I u prva četiri, kao i poslednja dva kola sastav tima je bio isti, procentulano izraženo, više od 90 odsto. Podbacili smo na premijeri, protiv Železničara, a generalno sam zadovoljan kako smo odigrali naredne tri utakmice. Rezultat nas, međutim, nije ispratio. Nije bilo ni sportske sreće, a rekao sam igračima posle duela sa Pančevcima – sreću treba i zaslužiti. Stigli su nedavno Bojović i Zličić i, videlo se upravo protiv Voždovca, uneli dodatnu sigurnost u ekipu, tako da očekujem da nastavimo da rastemo kao tim, ali i dalji prodor na tabeli – naglašava šef struke Dragan Perišić.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P