TRENER PERIŠIĆ: NAVIJAČI, POMOZITE

Zgusnut je raspored u ovoj fazi prvenstva. Utakmice se brzo smenjuju i već u nedelju (16 časova) predstoji susret sa Spartakom ŽK. U prethodna dva kola zabeležene su velike pobede i za dalji proboj na tabeli bilo bi od velikog značaja dopisati u nedelju još tri boda.

-Igrači su sami izneli teret prethodne dve utakmice i još jednom dokazali koliko vrede. U Novom Sadu nismo mogli da računamo na Putinčanina, ali još jednom se potvrdilo da imamo kvalitetan kadar, a posebno me raduje učinak igrača koji su ušli sa klupe i u jednom kritičnom periodu u potpunosti stabilizovali utakmicu – istakao je na današnjoj konferenciji za medije Dragan Perišić, šef stručnog štaba.

Subotičani su trenutno na 12. poziciji superligaške tabele sa 22 boda, tri manje od nas. Forma im je u uzlaznoj putanji, što su dokazali u prethodna dva kola, remijem u Bačkoj Topoli sa TSC – om (2:2) i pobedom nad Novim Pazarom (2:0) na domaćem terenu.

-Poznate su nam sve vrline i mane gostiju, a naročito ćemo morati da obratimo pažnju na drugu liniju odbrane, gde imaju vrlo pokretljive vezne igrače, koji izuzetno dobro zatvaraju prostor ispred njihove zadnje linije i u naredna dva dana treba da nađemo način da to rešimo. Ne smemo da im dozvolimo kontranapade, jer imaju značajan individualan kvalitet u napadu. Od svojih igrača tražim da na predstojećoj utakmici sve zavisi od nas. I pozivam navijače da dođu u što većem broju, jer predstoji nam utakmica u kojoj možemo da dobijemo, zaista mnogo – poziva trener Perišić navijače da budu „12. igrač“.

Posle dve vezane pobede, konačno se „lakše diše“…

-I dalje nismo u nekoj sjajnoj situaciji, ali ponovo možemo da razmišljamo o plej – ofu. Da ne idemo, ipak tako daleko, već korak po korak. Čeka nas jako važna utakmica, a posle dve pobede moramo da ostanemo čvrsto na zemlji, staloženi i mirni. I koliko god je to moguće, potrebno nam je da nas navijači podrže u nedelju – apelovao je i vezista Nemanja Krstić.

 

 

 

 

 

 

P