TRENER ĐORĐEVIĆ POJAČAVA INTENZITET

Ekipa je ušla u drugu nedelju priprema u Antaliji. Do sada su odigrane dve utakmice i upisane pobede protiv mađarskog Tisakečkea (2:0) i Šamahija iz Azerbejdžana (1:0). U strelce su se upisali Šarić, Bojović i Matić.

Kao što je i najavio, trener Đorđević je pojačao intenzitet rada, jer treba se dobro pripremiti za nastavak prvenstva, a već na startu nas čekaju ozbiljni izazovi. Osim toga, prolećna sezona je uvek zahtevnija i teža od jesenje. Jure se evro vize, plasman u plej – of, a oni najugroženiji bi, bar da izbegnu direktno ispadanje.

Evidentno je da smo se dobro pojačali, jednako važno što je ekipa kompletirana od prvog radnog dana, pa iako je ovaj pripremni period kraći nego uobičajeno, ima dovoljno vremena za uigravanje. Novi igrači su, kao što reče trener Đorđević, doneli novu energiju, pored kvaliteta, mladost i iskustvo. I konkurencija za svako mesto u timu je, što je i bio cilj – žestoka, pa su momci posvećeni maksimalno. Nema mnogo slobodnog vremena. Između dva treninga je obavezan odmor, a u večernjim satima, tek poneka partija karata, ili malo dodatnog „razgibavanja“ za stolom za stoni tenis. I već u 23 sata je obavezan odlazak na spavanje.

U svakom pogledu – momci su za primer i pohvalu. Ostaje samo da na pravi način završe započeti posao i da start prolećnog dela šampionata i duel sa Partizanom pod Bagdalom, dočekamo u najboljem raspoloženju…

 

 

 

 

 

 

P