TANDEM MAJDEVAC – MARJANOVIĆ I ZVANIČNO

Danima unazad se pričalo, ali danas je posao zvanično završen. Naši novi – stari fudbaleri su napadač Andrija Majdevac i vezista Saša Marjanović. Majdevac dolazi na šestomesečnu pozajmicu iz mađarskog Debrecina, a Marjanović je potpisao ugovor do kraja sezone.

Andrija Majdevac je prošao Napretkovu omladinsku školu, seniorsko iskustvo počeo da stiče u varvarinskom Temniću, a potom pojačao Inđiju. Karijeru je nastavio na Malti i Kipru, a u srpski fudbal se vratio u dresu Novog Pazara. Posle odlične sezone otisnuo se u Mađarsku, ali nije u Debrecinu dobio očekivanu minutažu…

-Vratio sam se kući, da i u matičnom klubu ostavim trag. Nadam se da ćemo u nastavku šampionata biti bolji, da će biti više golova i povoda za radost navijača – očekuje Majdevac uspešno proleće.

O Saši Marjanoviću sve se zna, toliko radosti je doneo navijačima, a posle godinu i po vratio se u Kruševac.

-Da nastavimo gde smo stali. Nadam se da će i nova saradnja biti na obostrano zadovoljstvo. Ima u ekipi dosta saigrača, iz mog prvog mandata u Napretku, očekujem da ćemo se svi tokom priprema uklopiti na najbolji način i da ćemo od februara, u borbi za bodove, krenuti uzlaznom putanjom – poručio je Marjanović po potpisivanju ugovora.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P