SVE JE OČIGLEDNO

Po svemu viđenom tokom duela na Banovom brdu, opšti utisak je – nismo zaslužili da izgubimo! Bez obzira na kadrovske probleme, odlično je stručni štab pripremio utakmicu, jasna je bila vizija i ideja kako možemo do gola domaćih. I kada smo ostali i bez Ognjena Mršića hrabro su se momci borili do kraja, konkretnije pretili pred golom četvrtoplasiranog tima, koji godinama unazad predstavlja Srbiju na međunarodnoj sceni.

Nažalost, kobna je bila jedna sporna situacija: umesto faula za nas, tek koji sekund kasnije dosuđen je za domaće, a posle slobodnog udarca Čukarički je stigao do pobede. Biće ova situacija verovatno predmet stručne ekspertize, mada je sve očigledno, uostalom tu je i snimak, pa procenite sami…

U svakom slučaju, bez obzira i na stručnu ocenu, koja će uslediti, ostali smo bez zasluženog boda, ali nema predaje. Idemo dalje, već u četvrtak dočekujemo TSC, još jednog pretendenta za učeće u Ligi Evrope. Uz poziv navijačima: dođite da podržite Napredak, zaslužili su to ovi momci!!!

 

P