SUTRA U BAČKOJ TOPOLI

Ovogodišnju takmičarsku sezonu zatvaramo gostovanjem u Bačkoj Topoli, kod TSC – a. U pitanju je utakmica devetog kola, koje je kompletno bilo odloženo zbog tragičnih dešavanja na Kosovu i Metohiji. Čeka nas trećeplasirani tim na tabeli, posle Zvezde i Partizana najefikasniji, sa čvrstom odbranom, koja je u dosadašnjem delu šampionata primila najmanje golova, samo 14!

-Sjajan klub, sjajna ekipa, izvanredan trener koji ima kontinuitet. Mi putujemo u mnogo boljem raspoloženju nego u Lučane. Sigurno da imamo svoje ambicije u Bačkoj Topoli. Dobro smo se pripremili, svesni da gostujemo ekipi koja po meni igra najbolji fudbal u Srbiji. Poslednje je kolo, nema kalkulacija, ni razloga da se štedimo za neku narednu utakmicu, već treba da uložimo i poslednji atom snage, da se predstavimo u najboljem svetlu i da zabeležimo, nadam se, dobar rezultat – istakao je šef stručnog štaba Vladimir Gaćinović.

U ekipi neće biti Filipa Jovića, koji se povredio na jednom od poslednjih treninga, ostali su zdravi i orni da i protiv TSC – a još jednom dokažu da su kadri da se nose sa najboljima…

-Posle pobede u Lučanima raspoloženje se u značajnoj meri popravilo i mislim da je idealan trenutak za gostovanje TSC – u. O domaćinu je izlišno trošiti reči, predstavljali su Srbiju na međunarodnoj sceni, ponovo su u vrhu i znamo da nas čeka težak ispit. Uslovi za igru u Bačkoj Topoli su idealni i idemo da pružimo maksimum i ako Bog da, izborimo pozitivan rezultat – naglašava beskompromisni borac Nikola Vukajlović.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P