SUTRA REVANŠ UTAKMICE POLUFINALA BARAŽA

Ko će u finale baraža, znaće se sutra. U revanš utakmici polufinala omladinci, u Kruševcu su pobedili sa 3:0, gostuju sutra kod Dubočice, a utakmica se igra od 11 časova na terenu u Mrštanu. Drugi polufinalni par je Trayal – Budućnost (Popovac), a u prvoj utakmici Gumari su pobedili u gostima sa 3:0. Pobednici će se sastati u finalu, a posle dve finalne utakmice biće rešeno pitanje novog člana Kvalitetne lige Srbije.

Pioniri su sutra, od 17 časova, na Mičetovom stadionu domaćini niškom Realu, koga su u gostima pobedili sa 2:1. U drugom polufinalu baraža sastaju se niški Radnički i Jagodina. Nišlije su u prvoj utakmici slavile – 1:0. U finalu se takođe igraju dve utakmice, a pobednik ide na završni turnir, gde će se četiri najbolje ekipe boriti za titulu prvaka Srbije.

Finalni mečevi u obe konkurencije su na programu 29. maja i 2. juna, a domaćini prvih utakmica će biti odlučeni žrebom.

Pobede su slavili i naši najmlađi fudbaleri u Gradskoj ligi. Obe selekcije su se sastale sa Moravom. Mlađi pioniri su pobedili sa 7:0, a strelci su bili: Milenković (tri gola), Marinković (dva gola), Milojković i Gajić. Mlađi petlići su trijumfovali sa 5:0, dvostruki strelac je bio Punoševac, a po jedan gol su postigli Miljković, Đukić i Milenković.

 

 

 

 

 

 

 

P