SUROVA KAZNA ZA PROMAŠAJE

Naš bivši golman Saša Stamenković, sada čuvar mreže Mladosti iz Lučana, odbranio je i moguće i nemoguće na ovoj utakmici, iako je sve vreme, a posebno u drugom poluvremenu bio izložen pravoj kanonadi. Na suprotnoj strani, u jednoj od retkih akcija, u kojoj su gosti prešli na našu polovinu, usledila je surova kazna za sve promašaje i uz mnogo sreće posle šuta Varjačića, pošto je zakačila Prijovića, lopta je završila u mreži nemoćnog Savića – o:1.

Bilo je i u prvom poluvremenu prilika da stignemo do vođstva. Prvi je u šansi bio Nenadović u sedmom minutu, potom je Varjačić u 18. minutu za malo smestio loptu u Stamenkovićevu mrežu posle centaršuta Stefana Jovanovića. Stopostotnu šansu u 23. minutu nije iskoristio Stoiljković…

U nastavku, igralo se maltene sve vreme pred golom Mladosti. Stoiljković je u 53. minutu bio u situaciji „jedan na jedan“ sa čuvarom gostujuće mreže koji je fantastično intervenisao, baš kao i u dva navrata u intervalu od tri minuta (62. i 65.) ispred Đorđa Jovanovića. Potvrdio je Stamenković klasu i u 76. minutu posle projektila Vukajlovića. Letela je lopta pod prečku, izvadio je golman Mladosti.

Na kraju, još jedna utakmica bez gola i pobede!?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

P